"För mig handlar livet om att skapa rörelse som får mig att må bra"

Mitt namn är Christian Koutras, grundare av CKTRAINING. Nu har jag äntligen möjligheten att kunna erbjuda er min PT ONLINE – tjänst som jag har längtat efter. Det känns verkligen så kul att nu kunna hjälpa fler människor nå sina mål inom kost och träning.

Jag växte upp i en träningsfamilj där träning snabbt blev en stor del av mig i en väldigt tidig ålder. Jag har basket på elitnivå som bakgrund där jag bland annat spelade 2 år på college i USA och även 7 år i Grekland som utlandsproffs.

Utöver min PT online verksamhet driver jag även ett av Stockholms mest populära bootcamp, RISE-N-GRIND BOOTCAMP. Där riktar jag mig till kvinnor i alla åldrar och nivåer som tillsammans tränar, utmanar sig själva men framför allt har väldigt kul ihop. Jag åker även landet runt och föreläser om ledarskap, hur vi skapar förtroende och trygghet för att nå bästa möjliga resultat tillsammans.

"Det spelar ingen roll vart du står idag. Det enda som spelar roll är vart du är på väg"

Träning för mig handlar om så mycket mer än bara sets och reps. För mig handlar livet om att skapa rörelse som får mig att må bra, att hitta en träningsform som både är rolig och samtidigt utmanande där både kropp och hjärna får chansen att utvecklas!

Om det är nånting jag har tagit med mig från idrottskarriären och lagidrotten är det att förstå vikten av SAMARBETE. För mig är det viktigt att träningen blir personlig där vi tillsammans ska hjälpas åt att skapa dina absolut bästa förutsättningar mot ett välmående både fysiskt men även psykiskt för att skapa den bästa versionen av DIG!

Något man ofta glömmer i sin träning är att våga ha kul! Jag tror starkt på att sprida glädje och en positiv energi samtidigt som vi jobbar och har tydliga mål gällande vad vi vill uppnå, samt vart vi är på väg!

Jag brinner för att få möjligheten att vara med och kunna påverka mina kunders personliga resa när det kommer till hälsa och välmående.