Believe in Yourself

The art of
Becoming

Skräddarsydd träning och coaching för idrottare på alla nivåer. Med fokus på både fysisk och mental hälsa uppnås mål och prestation optimeras.

Vår breda kompetens omfattar även företags- och lagträning samt naprapati för besvär och skador.

Train with the best

Filosofi & Tjänster

Jag brinner för mänsklig prestation! Med bevisad forskning och min outtröttliga strävan efter de bästa träningsmetoderna bygger jag program som är utformade för att låsa upp potentialen hos varje idrottare som väljer att träna med mig. Träningen baseras på års av forskning och vetenskaplig data som har visat sig skapa elitnivåidrottare.

Min primära uppgift är att hjälpa varje individ att bygga en elitidrottslig grund, så att individen kan fokusera på att dominera och vinna varje kamp oavsett vilken sport som utövas!

CK Training

Christian Koutras

Christian Koutras är en S&C coach som tillsammans med sitt team planerar, genomför och utvärderar atletens fysiska och psykologiska förberedelser i linje med specifika idrottsprestationer.

För att kunna göra detta på allra bästa sätt krävs en djup förståelse för vad som faktiskt krävs för att utmärka sig inom sin idrott. När vi har utvärderat och testat atleten kan planer sedan skräddarsys specifikt efter de anpassningar som krävs för att kunna optimera sina förutsättningar och maximera sina resultat inom sin respektive idrott.

Att jobba med att utveckla atleter handlar om så mycket mer än att bara lyfta vikter – det omfattar den totala fysiska och psykiska utvecklingen av atleten för att tillåta dem vara den bästa versionen av sig själva.

Undrar du något?

kontakt

Lämna dina kontaktuppgifter och ett meddelande så hör jag av mig!